Som i nok har bemærket er vi ved at oprette en ny hjemmeside. Der vil komme designændringer og flere rettelser og vi håber at have den klar i uge 41. Vi beklager ulejligheden.

Til nuværende medlemmer
  • Alle medlemmer inkl. folk med børn på venteliste skal oprette en ny profil. Dette gør arbejdet letter for os, da ikke alle medlemsdetaljer kan udtrækkes fra det gamle.
  • Man skal/kan IKKE tilmelde sig hold eller venteliste. Dette sørger bestyrelsen for, da det nye system ikke tager højde for allerede betalte tilmeldinger.
  • Der skal oprettes en profil med unik brugernavn for hver medlem. Det er muligt at benytte én og samme email til flere profiler, hvilket er praktisk for folk med børn uden personlig email adresse.
  • Vi sigter mod at have alle medlemmer tilknytte deres hold og venteliste i uge 41.
Til alle andre:
  • Hjemmesiden er under opbygning og vi håber at være færdig i uge 41.
  • Der kan oprettes profiler, men tilmelding af hold er ikke muligt.
  • Start-datoer samt instruktørliste er ikke retvisende endnu.
Hvordan oprettes en profil